Objevte východní Čechy se svým psem

Cestování se psem je skvělý způsob, jak prožívat nová dobrodružství a objevovat neznámá místa společně. Pokud se chystáte na výlet do východních Čech se svým psem, níže naleznete užitečné tipy na pet-friendly restaurace, ubytování a aktivity, které si můžete společně užít.

Restaurace

  1. Restaurace Aquarium (Hradec Králové) - Příjemná zahrádka a vstřícný personál, kde si pochutnáte na středomořské kuchyni.
  2. Zámecká restaurace (Chlumec nad Cidlinou) - Zámecká restaurace leží v příjemném prostředí u zámeckého parku, nedaleko centra a jen pár kroků od zámku Karlova Koruna.
  3. Rotunda Lounge Café (Hradec Králové) - Restaurace v Šimkových sadech nabízí výbornou mezinárodní kuchyni, pohodové posezení u vody s milou a přátelskou obsluhou.
  4. Cafe bar Kalírna (Adršpach) - Pohodový bar s příjemnou atmosférou. Je to ideální místo k odpočinku po procházce ve skalním městě nebo po sportovních aktivitách.
  5. Tvrz Orlice (Letohrad) – Restaurace se nachází uprostřed krásné přírody podhůří Orlických hor, v klidné oblasti na okraji lesa, poblíž rybníka a turistických cyklostezek.

Ubytování

  • Penzion Na Faře (Dubenec) - Penzion se nachází v klidném prostředí podkrkonošského venkova. Hosté si mohou dopřát stylového ubytování, navštívit restauraci se zahrádkou.
  • Penzion Lesní Zátiší (Adršpach) - Pohodlný penzion nedaleko Adršpašsko-teplických skal, kde můžete mít svého psa u sebe jak na hotelu, tak v restauraci, kde je pro Vás vyčleněn salónek.
  • Penzion Uno (Hradec Králové) – Příjemný penzion 5km od centra Hradce králové s restaurací, parkovištěm a terasou.
  • Hotel Panský dům (Žamberk) - Hotel se nachází přímo na náměstí a nabízí tak dobré výchozí místo pro vaše výlety po Orlických horách, ať už se vydáte kamkoliv.

Vyžití a aktivity

  • Adršpašsko-teplické skály: Skvělé pro procházky nebo běhání s vaším psem na dobře značených trasách a lesních cestách.

Adršpach  Adršpach (2)

  • Orlické hory: Nabízejí řadu přírodních stezek a panoramatických výhledů, které stojí za to prozkoumat.

Fitmin - Purity DOG 2023_web (12 of 99)

  • Přírodní park Orlice: Klidný region podél řeky Orlice poskytuje malebné prostředí pro procházky nebo canicross.
  • Přírodní rezervace Peklo u Nového Města nad Metují: Úchvatné prostředí, které láká svou krásou a architektonickou perlou. V tomto nádherném údolí se nemusíte obávat žádných strašidelných bytostí, místo vás okouzlí svou krásou a impozantní stavbou, která přitahuje turisty po celý rok.

Peklo1

Vždy se ujistěte, že v restauracích a ubytovacích zařízeních uvítají vašeho psa a dodržujte místní pravidla a předpisy ohledně pohybu se psem.

Na výlety doporučujeme mazlíčkům pořídit přírodní pamlsky SNAX:

tlacitko_vybrat