Čerstvé maso v granulích

Příi výrobě používáme vysoce kvalitní čerstvé maso. U produktů v řadě Purity používáme různé druhy čerstvého masa, které jsme volili s ohledem na potřeby konkrétní kategorie jedinců
 
Druhy mas: rybí, hovězí, krůtí, kuřecí, zvěřina, jehněčí, králičí, vepřovéskupina masa 2
 
Maso v čerstvém stavu přidáváme přímo do směsi v rámci procesu extruze nikoli pouze jako předsušenou surovinu (masokostní/ kostní moučku = možný postup u konkurence)
 
V prekondicionéru se čerstvé maso smíchá se suchou směsí, propaří se pro zajištění optimální konzistence a takto připravená směs putuje do extrudéru, kde je po velmi krátkou dobu několika sekund vystavena vysokému tlaku a teplotě cca 130 °C. Poté tato směs prostupuje přes matrici, čímž vznikají konkrétní tvary granulí.
 
Pozn. degenerace (ne degradace) bílkovin probíhá při 150 °C, takže se i přes vysoké teploty během extruze živiny neničí.
 
PROČ je dobré čerstvé maso?
  • Garantuje výbornou chutnost granulí
  • Živiny zůstávají ve výborné kvalitě, nejsou zničeny vysokými teplotami jako v případě, že je maso nejdříve zpracováno v moučku a teprve potom zpracováno
    do granulí
  • Čerstvé maso je pro kočku přirozenější stravou než maso tepelně upravené

skupina masa 3

2FaceBookL

2YoutubeL

Fitmin Purity banner webu Fitmin Vzorek 120x600 V1