Obdarujte na Vánoce i své zvířecí mazlíčky

Vánoce spolu s koncem roku bývají pro lidi nejoblíbenějšími svátky v roce. Jestliže chcete obdarovat nejen své blízké, ale i chlupaté parťáky, zaměřte se na poctivé psí a kočičí dobroty, které vytvoří kouzelnou atmosféru Vánoc! Vyzkoušejte vánoční dárkové balíčky nebo jedinečnou vánoční limitovanou edici bonboniéry od značky Fitmin. Navoďte tak vánoční atmosféru a dopřejte s pochoutkami Fitmin nezapomenutelné svátky i svým mazlíčkům.

Vánoční bonboniéra pro psy

Kolekce křupavých pamlsků Fitmin Purity Snax je dokonalým dárkem pro psí labužníky, kteří milují poctivé masové pochoutky. Fitmin dog Purity Snax bonboniéra nabízí psům osm druhů zdravých pamlsků, které jsou ručně vyráběny v podhůří Orlických hor z těch nejlepších surovin. Pochoutky jsou přírodní, bezlepkové a plné pozvolně sušeného čerstvého masa tak, aby se zachovalo maximum živin. V limitovaném dárkovém balení naleznete masové proužky Fitmin dog Purity Snax Stripes, větší křupavé kostičky Fitmin dog Purity Snax Bones nebo dukátky Fitmin dog Purity Snax Nuggets.

Dopřejte svému pejskovi ty nejlepší superprémiové pochoutky v dárkovém vánočním balení. Tyto křupavé pamlsky pro psy udělají vašemu chlupáčovi zaručeně radost. Balení obsahuje 500 g přírodních pochoutek.

Vánoční focení 2021_web (21 of 64) foto vánoce_1

koupit tl

Vánoční balíčky pro kočky

Nevíte, co pořídit jako dárek vaší mlsné kočičce? Značka Fitmin na letošní Vánoce nenechala nic náhodě a pro kočky připravila 3 různé vánoční balíčky plné toho nejlepšího.

Přes 1500 gramů vážící první balíček obsahuje hovězí a kachní kapsičky, bezobilné granule, masovou vaničku, přírodní pamlsky i hračku, čímž určitě potěšíte vaše kočky a jejich mlsné jazýčky například u sledování štědrovečerní pohádky, zatímco vy budete uzobávat cukroví.

Druhý balíček obsahuje kompletní bezobilné holistické krmivo Fitmin Purity Delicious a výběrovou masovou kapsičku a vaničku, hračku v podobě jutové myšky a dárkový vánoční vak.

Ve třetím balíčku kromě bezobilného krmiva, kapsiček najdete ještě sušené masové jerky. S těmito vánočními boxy svým kočkám dopřejete nejen dokonalý zážitek plný chutí z vytříbených ingrediencí, ale také náramnou zábavu s hračkami, které jsou součástí každého balíčku.

Vánoční focení 2021_web (2 of 64) Vánoční focení 2021_web (4 of 64)

koupit tl

Vánoční potěšení pro psy

Co by to bylo za Vánoce, kdyby pod stromečkem nenašel nějaké dárek i váš psí kamarád? I na ně Fitmin Ježíšek letos myslel a též pro ně připravil tři varianty dárkových balení. V prvním dárkovém boxu naleznou pejsci 1510 g dobrot. Kromě masových kapsiček objevíte i krůtí konzervu a vaničku Fitmin For Life a výběr čtyř balení jedinečných přírodních pochoutek Fitmin Purity Snax a splétaný míček na hraní.

Druhý balíček potěší všechny čtyřnohé mazlíčky, kteří mají rádi hovězí kapsičky, jehněčí konzervy nebo játrové přírodní pochoutky Fitmin Snax Bones a Nuggets. Hračka je navíc samozřejmostí i v tomto balíčku.

V posledním psím balíčku, který váží 1520 gramů najde váš mazlíček jehněčí konzervu, masovou kapsičku, sušené masové pochoutky, 900 g hovězí salám i hračku. Uvedené laskominy doporučujeme pejskům podávat jako zpestření slavnostní večeře na první svátek vánoční, zatímco vy si budete vychutnávat tradičního houbového kubu nebo jiné vánoční pokrmy. 

Vánoční focení 2021_web (27 of 64) Vánoční focení 2021_web (28 of 64)

koupit tl

Pod stromeček především všem páníčkům i mazlíčkům přejeme, aby si užili pohodové svátky plné křupavého mlsání. V dalším roce pak hlavně spoustu zábavy, procházek a zdraví.

Značka Fitmin přeje mlsné Vánoce všem mazlíčkům! 

Pokud vás zajímá více informací k produktům, všechny najdete na eshopu fitmin.cz. 

tlacitko-e-shop