FITMIN TIP: Vánoční bonboniéra pro psy - exkluzivně na fitmin.cz

Vánoce jsou již za rohem a vy začínáte přemýšlet nad dárky pro své nejbližší? Nebo se začínáte poohlížet po tradičních i moderních receptech na vánoční cukroví? Každý rok je to stejné – vy si s rodinou dopřáváte své oblíbené vanilkové rohlíčky a váš mazlíček na vás jen smutně koulí očima? Nemáte to srdce mu neustále něco odpírat, ale zároveň víte, že spoustou cukru, lepku nebo čokolády byste mu akorát uškodili? Máme pro vás řešení!

Pořiďte svému chlupáčovi letos pod stromeček bonboniéru pro psy. 

Fitmin bonboniéra pro psy obsahuje půl kila vytříbených přírodních pamlsků bez soli a chemie.

Fitmin - Vánoce_web (7 of 17)

Advent je jedním z období roku, které uteče jako voda. Jakmile se vaše domácnost rozvoní skořicí, vanilkou a dalšími lahodnými ingrediencemi, je to jasné. Vánoce jsou tady! A s nimi i touha vašich psích chlupáčů ochutnat něco z nově upečených zásob. Je ale důležité mít na paměti, že i kdybyste mazlíčkovi chtěli něco dobrého dopřát, lidské oblíbené laskominy mu mohou akorát uškodit. Proto bychom se měli soustředit na to, aby náš pejsek, i když mlsá, dostával pamlsky, které jsou určené přímo pro něj. A především ze surovin, které mu neublíží.
Proto přicházíme s limitovanou vánoční edicí Fitmin Purity Snax bonboniéry pro psy. Tato kolekce křupavých pamlsků obsahuje osm druhů přírodních pochoutek s vysokým podílem masa. Právě to zajišťuje vynikající chuť i vůni pochoutek, a navíc je i zdrojem potřebných živin. Mlsat tedy pejsci mohou bez obav.
Důležité je, že všechny typy pamlsků jsou bezlepkové, obsahují přírodní ingredience a vyrábí se pozvolným sušením. Díky tomu si pochoutky zachovávají co nejvyšší chutnost a vysokou kvalitu živin i masa, kterým se při výrobě právě těchto pochoutek nešetří.

Dopřejte svému mazlíčkovi jedinečný dárek v podobě limitované edice vánoční bonboniéry Fitmin Purity Snax, která mu rozhodně udělá radost. Půl kila opravdové radosti potěší každého psího mazlíčka:

  • 8 druhů pochoutek různých příchutí - hovězí, kuřecí, jehněčí, zvěřina
  • vysoký podíl masa (až 85%)
  • pochoutky s rýží nebo amarantovou moukou
  • 100 % přírodní pochoutky
  • BEZ chemie
  • BEZ lepku
  • BEZ soli
  • lehce stravitelné
  • vyrobeny pozvolným sušením, aby se zachovalo maximum živin
  • pochoutky ručně vyráběné v podhůří Orlických hor

Fitmin Purity Snax  představují přírodní pamlsky z čerstvého masa a těch nejlepších surovin. 

Tyto přírodní pochoutky jsou bezlepkové, neobsahují žádné syntetické antioxidanty, nežádoucí stabilizační látky ani barviva. Vyrábí se pozvolným sušením, takže v ní zůstávají všechny cenné výživné látky. V nabídce je několik masových variant i typů – větší křupavé kostičky Fitmin Purity Snax Bones, dukátky Fitmin Purity Snax Nuggets nebo masové proužky Fitmin Purity Snax Stripes. Stripes jsou kromě masa doplněné amarantovou moukou, směsí bylinek a vybrané varianty i funkčními doplňky, které mohou mít příznivý účinek na srst, klouby, zdraví dutiny ústní nebo regeneraci organismu. Masové proužky se zvěřinovým masem obohacují například řasu kelpa, u jehněčí varianty najdete chlorellu. 

PODÍVEJTE SE, JAK SE PŘÍRODNÍ PAMLSKY PURITY SNAX VYRÁBĚJÍ:

Složení Vánoční kolekce obsahuje 8 druhů pamlsků Purity Snax:
Fitmin dog Purity Snax BONES chicken: drůbeží maso 76%, extrudovaná rýže.
Fitmin dog Purity Snax BONES lamb: jehněčí maso 72%, extrudovaná rýže.
Fitmin dog Purity Snax NUGGETS liver: hovězí játra 75%, extrudovaná rýže.
Fitmin dog Purity Snax NUGGETS wild: maso (zvěřina, vepřové) 79%, extrudovaná rýže.
Fitmin dog Purity Snax STRIPES chicken: čerstvé maso (čerstvé kuřecí maso 65%, čerstvé telecí a hovězí maso 14%), amarantová mouka, směs sušených bylin (kopřiva dvoudomá, smetánka lékařská, heřmánek pravý, meduňka lékařská, lípa srdčitá), glukosamin 0,5%, chondroitin-sulfát 0,4%.
Fitmin dog Purity Snax STRIPES wild: čerstvé zvěřinové maso 84%, amarantová mouka, směs sušených bylin (kopřiva dvoudomá, smetánka lékařská, heřmánek pravý, meduňka lékařská, lípa srdčitá), řasa Kelpa 0,5%, máta peprná 0,05%.
Fitmin dog Purity Snax STRIPES lamb: čerstvé maso (čerstvé jehněčí maso 58%, čerstvé telecí a hovězí maso 20%), amarantová mouka, směs sušených bylin (kopřiva dvoudomá, smetánka lékařská, heřmánek pravý, meduňka lékařská, lípa srdčitá), řasa Chlorella 0,7%, kořen čekanky 0,3%.
Fitmin dog Purity Snax STRIPES beef: čerstvé telecí a hovězí maso 84%, amarantová mouka, směs sušených bylin (kopřiva dvoudomá, smetánka lékařská, heřmánek pravý, meduňka lékařská, lípa srdčitá), lněné semeno 1%.

Analytické složky:

Fitmin dog Purity Snax BONES chicken: hrubý protein 37 %, hrubé oleje a tuky 24 %, hrubá vláknina 0,2 %, hrubý popel 2,1 %.

Fitmin dog Purity Snax BONES lamb: hrubý protein 54,5 %, hrubé oleje a tuky 7,4 %, hrubá vláknina 0,2 %, hrubý popel 4,2 %.

Fitmin dog Purity Snax NUGGETS liver: hrubý protein 41 %, hrubé oleje a tuky 9,3 %, hrubá vláknina 0,2 %, hrubý popel 2,9 %.

Fitmin dog Purity Snax NUGGETS wild: hrubý protein 42 %, hrubé oleje a tuky 19,6 %, hrubá vláknina 0,2 %, hrubý popel 3,3 %.

Fitmin dog Purity Snax STRIPES lamb: hrubý protein 37 %, hrubé oleje a tuky 29 %, hrubá vláknina 1,1 %, hrubý popel 3,4 %.

Fitmin dog Purity Snax STRIPES beef: hrubý protein 32 %, hrubé oleje a tuky 32 %, hrubá vláknina 1,9 %, hrubý popel 3,3 %.

Fitmin dog Purity Snax STRIPES chicken: hrubý protein 36 %, hrubé oleje a tuky 28 %, hrubá vláknina 1,1 %, hrubý popel 4,6 %.

Fitmin dog Purity Snax STRIPES wild: hrubý protein 44 %, hrubé oleje a tuky 17 %, hrubá vláknina 1,9 %, hrubý popel 4 %.

tlacitko-e-shop