Podporujeme Horskou službu ČR

Na podzim roku 2020 jsme navázali spolupráci s Horskou službou. Za toto partnerství jsme moc rádi.

Ve zkratce se dá říci, že jde o spojení dvou českých institucí, které mají společnou nejednu firemní hodnotu. Fitmin Horskou službu podporuje nejen krmivem, ale i vybavením. Dodali jsme jim například i bundy, které mohou využít při tréninku.

Každá horská oblast musí mít svého lavinového psa. Po České republice je to celkově 19 psů, 10 atestovaných a 9 štěňat ve výcviku. V Orlických horách je momentálně jeden 7,5 letý pes Casi a štěně Albi. Během celého roku je hlavní pracovní náplní psovoda a jeho psa pátrání po nezvěstných osobách. Čtyřnozí kolegové jsou významní pomocníci, zastoupí až 20 lidí v rojnici. Dá se tedy říct, že co člověk nenajde, psí kolegové snadno vyčmuchají.

Co se týče plánů do budoucna a naší spolupráce, tak ty určitě trvají. Budeme pevně doufat, že co doposud stopnul covid, brzy doženeme. Společně rádi uskutečníme například různé přednášky o výživě psů pro kynology Horské služby apod. O nápady není nouze a jsme moc rádi, že nám psi Horské služby potvrzují, že Fitmin krmivo vyhovuje i jejich extrémnímu nasazení.

_MG_4304_MG_5277DSC_051120200115c-lavinov-kurz-ks4

Krmiva, kterými krmí psovodi Horské služby: Maxi Performance (krmivo pro velmi aktivní psy velkých plemen), Medium Maintenance (krmivo pro psy v běžné zátěži), Medium Puppy (krmivo pro štěňata):

 

maxiperformance15kg_horska_sluzba mediummaintenance15kg_horska_sluzba mediumpuppy15kg_horska_sluzba

 

Pokud vás zajímá více informací k produktům, všechny najdete na eshopu fitmin.cz. 

tlacitko-e-shop