Uvádíme na trh nové krmivo pro malé hlodavce Fitmin For Friends

Značka Fitmin rozšiřuje své portfolio a nově uvádí na trh i kompletní krmiva pro malé hlodavce. Díky jejich komplexnímu složení, na kterém Fitmin spolupracoval s odborníky na výživu právě malých hlodavců, tak značka přináší novou řadu krmiv Fitmin For Friendskterá jsou inspirována přírodou a doplněna o vědecké poznatky.

HP+PPC_bannery_FFF_2sada_1300x441pro novinku

Domácí mazlíčci už dávno nejsou jen kočky nebo psi. Ve spoustě českých domácností se děti starají právě o malé hlodavce, tedy křečky, morčata, králíky a další. Značka Fitmin nyní rozšiřuje své portfolio, aby se mohla postarat o všechny mazlíčky bez ohledu na jejich velikost.

PŘEDSTAVENÍ KONKRÉTNÍCH PRODUKTŮ FITMIN FOR FRIENDS:

ForFriends - králík_web (62 of 83) bez rukou 

Krmivo pro králíky

Kompletní krmivo pro králíky splňuje vysoké požadavky odborníků i zkušených chovatelů. Krmivo Fitmin For Friends pro králíky obsahuje vlákninu, lněné a sezamové semínko, směs bylin pro podporu imunity. Zdroj kvalitní vlákniny je nezbytný pro normální funkci zažívacího traktu a střev.

FFF Rabbit

  • Vláknina Luční seno, rybízové a jablečné výlisky, jitrocelové vláknina (Psyllium) – zdroje kvalitní vlákniny nezbytné pro normální funkci trávícího traktu a střev.
  • Lněné a sezamové semínko zdroj OMEGA 3 (alfa linolenová -ALA) a OMEGA 6 (linolová) nenasycených mastných kyselin, které přispívají k rozvoji nervové soustavy a mozku a podporují normální trávení.
  • Směs bylin (Kopřiva, Pampeliška, Heřmánek, Lípa, Meduňka, Šípek, Rozmarýn) – podporuje imunitu a antioxidační účinky obsažené v komplexu bylin chrání buňky proti působení volných radikálů.
  • Složenívojtěškové úsušky, ječmen, oves, kukuřice, sušená jablka a výlisky, přírodní zdroj vlákniny, sušená mrkev, senné granule, Psyllium, hrách, sušený černý rybíz, sójový olej, sušená červená řepa, karob, hydrogenfosforečnan vápenatý, kvasnice, směs sušených bylin 0,9 %, sezamové semínko 0,5 %, lněné semínko 0,5 %, chlorid sodný, kvasničné výrobky, řasa Schizochytrium limacinum, juka.

 

Koupit krmivo pro králíky

 

ForFriends - morčata_web (66 of 81) 

Krmivo pro morčata

Kompletní krmivo pro morčata splňuje vysoké požadavky odborníků i zkušených chovatelů. Krmivo pro morčata Fitmin For Friends obsahuje jak vlákninu, nezbytnou pro normální funkci zažívacího traktu a střev, tak juku, Fitmin faktor a přidaný vitamín C, které si není morče schopné samo vytvořit. 

morče

  • Vláknina - Luční seno, rybízové a jablečné výlisky, jitrocelové vláknina (Psyllium) – zdroje kvalitní vlákniny nezbytné pro normální funkci trávícího traktu a střev.
  • Juka - působí na detoxikaci organismu, podporuje funkci imunitního systému, činnost jater a ledvin.
  • Fitmin Faktor – komplex účinných látek podporující imunitu,
    přispívá k lepší funkci střev, podporuje normální funkci srdce,
    mozku a zraku.
  • S přidaným vitamínem C.
  • Složení: ječmen, vojtěškové úsušky, sójové boby, sušená jablka a výlisky, pšenice, přírodní zdroj vlákniny, senné granule, dýňové vločky, sójový olej, hrách, sušená mrkev, sušený černý rybíz, Psyllium, sušená červená řepa, uhličitan vápenatý, hydrogenfosforečnan vápenatý, směs sušených bylin, sezamové semínko, chlorid sodný, lněné semínko, kvasnice, kvasničné výrobky 0,4 %, řasa Schizochytrium limacinum 0,05 %, juka 0,01 %. 

Koupit krmivo pro králíky

 

ForFriends - křeček_web (26 of 60)   

Krmivo pro malé hlodavce (křečky)

Krmivo pro malé hlodavce (Small Rodent) z řady Fitmin For Friends je kompromisní recepturou určenou pro více druhů hlodavců – křeček, pískomil, potkan a myš. Obsahuje sušené kousky ovoce, které jsou skvělým pamlskem pro drobné mazlíčky. Ověřte si předem dietní potřeby vašeho mazlíčka, např. osmáky i činčily doporučujeme krmit speciálním krmivem určeným přesně pro tento druh hlodavců kvůli striktnějším požadavkům na stravu. Krmivo pro křečky Fitmin For Friends obsahuje pivovarské kvasnice, juku a lososový olej, který je zdrojem omega 3 mastných kyselin podporující normální funkci srdce, mozku a zraku. 

FFF smal rodents

  • Pivovarské kvasnice - bohaté na obsah vitamínů skupiny B, které přispívají k udržení normálního stavu kůže, srsti a k normální funkci imunitního systému.
  • Juka – působí na detoxikaci organismu, podporuje funkci imunitního systému, činnost jater a ledvin.
  • Lososový olej - přirozený zdroj OMEGA 3 mastných kyselin
    (EPA, DHA), podporující normální funkci srdce, mozku a zraku.
  • Složení: ječmen, oves, vojtěškové úsušky, hrách, lněné semínko, sezamové semínko, pšeničné otruby, sušená jablka a výlisky, sójové boby, sušená mrkev, sójový olej, sušená syrovátka, sušená červená řepa, uhličitan vápenatý, chlorid sodný, pivovarské kvasnice 0,9 %, lososový olej 0,4 %, juka 0,01 %, šípky, rozmarýn, kvasničné výrobky, řasa Schizochytrium limacinum.

Koupit krmivo pro malé hlodavce

Propojení lásky, přírody a vědy

„Řada Fitmin For Friends je postavená na principu müsli. To znamená, že krmivo je namíchané z několika komponent – extrudovaných peletek a sušených kousků ovoce a zeleniny. Ty můžete malým mazlíčkům přidat do denní dávky nebo přes den dávat postupně jako pamlsky,“ vysvětluje Jan Novák, specialista na výživu značky Fitmin. „Extrudované peletky mají tu výhodu, že díky šokovému zvýšení teploty a vysokému tlaku v průběhu výroby se štěpí škroby, denaturují bílkoviny a zvyšuje se tak jejich stravitelnost. Takto upravené krmivo umí jedinci daleko lépe využít a je pro jejich organismus lehce využitelným zdrojem důležitých živin,“ popisuje výhody výroby pan Novák.

ForFriends - králík_web (58 of 83)

 Při tvorbě produktů nezapomněla značka Fitmin ani na naši planetu, všechny obaly jsou ekologicky šetrné.

Vnímáme, že je potřeba naši planetu co nejméně zatěžovat, a z toho důvodu se v poslední době stále více snažíme využívat přírodních materiálů. Proto vznikl na začátku vývoje celé řady Fitmin For Friends jasný požadavek i na ekologicky šetrné obaly, “ dodává paní Tamara Jelínková.

Krmivo pro všechny malé chlupaté přátele

Řada Fitmin For Friends představuje kompletní krmiva pro králíky, morčata a malé hlodavce jako například křečky. Základem všech typů krmiv je vláknina (luční seno), rybízové a jablečné výlisky, jitrocelové vláknina (Psyllium), vojtěška, juka a přírodní látky obsahující omega 3 mastné kyseliny jako například lněná a sezamová semínka nebo řasa Schizochytrium limacinum.

„Krmiva jsou navržena tak, aby dodávala malým hlodavcům všechny potřebné živiny, minerály a vitamíny, a byla pro ně tak chutnou a plnohodnotnou stravou,“ dodává Novák. „V rámci vývoje nové řady jsme se spojili především s experty z oboru, tedy s chovateli a specialisty na výživu právě těchto malých zvířat. Díky jejich znalostem mohla řada Fitmin For Friends vzniknout. Jako u všech ostatních krmiv pro koně, kočky a psy, jsme se inspirovali také přírodou, abychom se co nejvíce přiblížili jejich přirozené stravě,“ vysvětluje Novák, proč krmiva obsahují různé druhy kvalitních rostlinných složek přirozeně se nacházejících ve stravě malých hlodavců.

Nedílnou součástí jsou také sušené kousky ovoce a zeleniny, a to především jablek, mrkve, karobu, dýně a červené řepy.

ForFriends - morčata_web (17 of 81)ForFriends - morčata_web (43 of 81) ForFriends - křeček_web (13 of 60)ForFriends - křeček_web (4 of 60)

Vyberte si krmivo pro vaše mazlíčky: 

KOMPLETNÍ PŘEHLED KRMIV FITMIN FOR FRIENDS >>>

Pro vaše mazlíčky máme v nabídce také hračky doplňky.

 hračky

 

Může se vám také hodit:

 

LUČNÍ SENO

Luční seno je důležitou součástí potravy našich nejmenších mazlíčků. Seno je vhodné pro králíky, morčata, křečky a jiné malé hlodavce. Seno je doplněk stravy, ale i kompletní krmivo. Seno je možné podávat neomezeně, vždy ale dbejte na stálý přístup k pitné vodě.

 

luční seno seno-lucni-dibaq-pet-650g-d-101-L 

 

tlacitko-e-shop