Fitmin díky spojení s neziskovou organizací Sue Ryder plní vánoční přání seniorům

Fitmin se nestará pouze o spokojená bříška našich chlupatých mazlíčků, ale i štěstí a spokojenou duši seniorů. Letos se značka spojila s neziskovou organizací Sue Ryder, která organizuje návštěvy zvířecích terapeutických týmů. Přidejte se, přispět na společné lidské a zvířecí návštěvy můžete i Vy! 

Tradiční česká značka vyrábějící krmiva pro domácí mazlíčky v podhůří Orlických hor již více než 24 let se letos o Vánocích spojila s neziskovou organizací Sue Ryder, aby udělala radost nejen samotným mazlíčkům. V rámci spolupráce Fitmin pomáhá babičkám a dědečkům, kterým v domovech pro seniory často udělá radost právě pohlazení chlupatého teplého těla speciálních terapeutických mazlíčků. Součástí terapeutických týmů není jen canisterapeutická fenka Yumi nebo felinoterapeutický kocour Davídek, ale i morče Mareček nebo speciální týmy poskytující skupinovou terapii.

„Pomáhat a přispívat na dobrou věc je pro nás velmi důležité. V celém výrobním procesu se neustále snažíme respektovat přírodu, ale i skutečné potřeby našich mazlíčků. Kromě toho ale podnikáme aktivity pro pomoc potřebným. Proto chceme dostat zvířata k seniorům, abychom jim pomohli mít stáří hezčí a samotu pro ně udělat snesitelnější,“ uvádí spolupráci Tamara Jelínková, obchodní
a marketingová ředitelka společnosti Dibaq a.s.

Fitmin v rámci spolupráce věnoval do kampaně 10 voucherů v celkové hodnotě 5000 korun. Terapeuty na 4 nožkách můžete podpořit i vy a udělat tak dobrý skutek.

Příspěvky můžete darovat ZDE:

Terapie na 4 nožkách pro ty nejkřehčí seniory

„Až v domově jsem poznal, jak jsou zvířata báječná! Na nic se Vás neptají, nekritizují Vás, nic po Vás nechtějí, jen být Váš kamarád,“ říká pan Josef (86 let), klient domova pro seniory Sue Ryder, který poznal léčivou sílu zvířat až na sklonku svého života…

 

Pro křehké seniory, kteří potřebují pomoc Sue Ryder, jste právě Vy nadějí, že dostanou důstojnou péči. A její součástí jsou i terapeuti na 4 nožkách.   

Děkujeme Vám, že vyslyšíte naši předvánoční prosbu.