Vyšší kočičí s Liborem Šulou

Láska ke zvířatům, zapálený přístup ke svému oboru, poctivost a rozhodnost. To jsou vlastnosti, které charakterizují nás i naše partnery, věhlasného chovatele mainských mývalích kočekLibora Šulu.

Libor Šula je známý především jako profesionální kadeřník světového formátu. Ocenění na mezinárodní úrovni však sklízí i v chovatelství, a to prostřednictvím své chovatelské stanice CaramelloCoon, která se specializuje na liniový chov mainských mývalích koček. Jak se dočtete v článku níže, kočky jsou jeho celoživotní láskou a vášní. Kočkám přizpůsobil nejen svůj časový prostor, ale přímo i bydlení.

Nahlédněte do kočičího království

  • Jak to vypadá v chovatelské stanici Libora Šuly? A jak se Liborovi bydlí ve společnosti velkých čtyřnohých mazlíčků?
  • Co je pro úspěšný chov koček podle Libora nejdůležitější?
  • Jak sám hodnotí ocenění, která se svými kočkami sbírá po celém světě? Jak řeší cestování s kočkami? Ajaký má názor na kastraci?
  • To vše, a mnohem více, se dozvíte ve videu přímo od Libora.

 

Sebedůvěra, ale i respekt a pokora

„Když o sobě bude člověk neustále pochybovat, tak tomu časem sám uvěří, a to se mi nelíbí,“ vysvětluje Libor svůj přístup. „Dokážu si říct, v čem jsem dobrý. Dokážu si říct, v čem naopak pokulhávám, dokážu si přiznat své přešlapy, ale také moc dobře vím, v čem jsem nejlepší.“ Charismatickému Liborovi zkrátka nechybí sebevědomí, ale ani respekt a pokora. Sám tvrdí, že se učí vlastními chybami a až postupem času se naučil respektovat kočku a přírodu.

Svým zvířatům se Libor Šula snaží maximálně porozumět, ačkoliv je každá kočka jiná. V čem tedy spočívá onen klíč úspěchu? Základem chovatelství je dle Libora především láskyplná péče. Své kočky chrání a dělá pro ně maximum.

fitmin_vim-cim-krmim-vyssi-kocici-libor-sula_foto-clanek01

Žádné experimenty ve výživě

Libor Šula je partnerem značky Fitmin. Krmí funkčním krmivem, po kterém jsou jeho kočky zdravé a spokojené. Na krmivu Fitmin oceňuje praktický a ucelený program, který chovatelům nabízí.

„Díky Fitminu můžu vybírat krmivo pro kastráty, koťata nebo kočky s problémy močových cest.“

„Pro mě je Fitmin jednoduchá volba. Kočky dostanou všechny živiny, které potřebují. Po krmivu netrpí zažívacími potížemi a mají obrovskou radost ze života.“

fitmin_vim-cim-krmim-vyssi-kocici-libor-sula_foto-clanek04

Jaké krmivo jste si vybrali pro svoji kočku vy?

Dopřejte svému mazlíčkovi kvalitní krmivo z čerstvého masa a vyzkoušejte superprémiové krmivo pro kočky Fitmin Purity Cat.

Právě kvalitní čerstvé maso je to, co odlišuje krmiva Fitmin Purity Cat od ostatních. Receptura je založena na vysokém podílu masa, které doplňují hrách a brambory – neobsahují tedy žádné obiloviny (jsou grain free), které by mohly být případnými potencionálními alergeny. Navíc je díky těmto surovinám snižován glykemický index krmiva, čímž dochází ke snížení rizika obezity.

Kromě vysokého podílu živočišných složek obsahuje krmivo také řadu dalších přísad, které pozitivně podporují zdraví koček. Prebiotika, vyvážený poměr omega-3 a 6 mastných kyselin, chlorella nebo bylinky jako lípa, heřmánek, kopřiva, pampeliška a meduňka pomáhají udržovat správnou vitalitu zvířete. Důležitými ingrediencemi jsou i rozličné druhy ovoce a zeleniny – například kustovnice neboli góji, která příznivě ovlivňuje obranyschopnost organismu, černý rybíz, jenž zpomaluje stárnutí, borůvky pro zlepšení kvality zraku, nebo brusinky známé pro své antibakteriální účinky.

K dostání je celkem osm druhů dle potřeb kočky. V nabídce je například varianta pro kastrované kočky, koťata, seniorky nebo pro mlsné kočky.

tlacitko-e-shop