Fitmin představil podzimní kampaň Krmivo šampionů

Český výrobce krmiv pro domácí mazlíčky Fitmin spouští od 1. října podzimní kampaň Krmivo šampionů. Fitmin v ní mazlíčky představuje jako hrdiny našich domácností a podpoří ji televizním spotem, velkou spotřebitelskou soutěží pro koncové zákazníky, digitální a PR komunikací a dalšími kanály. Kampaň poběží do konce listopadu a hlavním cílem je představit průřez portfolia Fitmin.

banner_Fitmin_krmivo_sampionu_1300x441

Fitmin se na naše čtyřnohé parťáky dívá ve své nové kampani Krmivo šampionů jinak. Vyzdvihuje myšlenku, že každý z nich je šampion a v našich očích jsou ti nejlepší, nejšikovnější a nejkrásnější. Stejně jako naše lidské ratolesti. Fitmin tak ke každému psovi, kočce nebo koni přistupuje jako k šampionovi, i když nemá doma diplom z výstav či závodů. „Pro nás je každý mazlíček jedinečným tvorem, kterému chtějí páníčci dopřát to nejlepší. I když je to šampion ve zlobení, pobíhání či hrabání děr na zahradě,“ vysvětluje hlavní myšlenku podzimní kampaně marketingová manažerka Anežka Petrů.

Ucelená promoce celého portfolia a spotřebitelská soutěž

Každý šampion má své potřeby. Značka Fitmin poukazuje na to, že v jejím širokém portfoliu, jež obsahuje 3 ucelené řady krmiv pro psy, 2 pro kočky a kompletní program krmiv pro koně, si vybere opravdu každý. Nejvyšší holistická řada Fitmin Purity pro kočky i psy sází na vysoce kvalitním složení, které je zcela bezlepkové, založené na čerstvém mase, směsi bylin a dalších blahodárných superpotravinách a surovinách. Produktová řada Fitmin Výživový program je určena pro psy a profiluje se 50 % čerstvého masa v každém pytli. I každému jedinci lze snadno vybrat na míru, s ohledem na jeho věk, velikost i fyzickou aktivitu. Řada Fitmin For Life je pro všechny majitele koček i psů, kteří hledají optimální krmivo v poměru cena a výkon, které se stará o vaše mazlíčky ve všech životních fázích, od mláďat až po starší jedince.

Nákupem krmiv ze všech těchto produktových řad, včetně doplňkového sortimentu v podobě mokrého krmiva, výživových doplňků i přírodních pochoutek značky Fitmin, se lidé mohou zapojit do velké spotřebitelské soutěže, ve které mohou vyhrát speciálně vybavené auto pro život a cesty s domácími mazlíčky v hodnotě 500 000 Kč a spoustu dalších hodnotných týdenních cen. „Mechanika soutěže je jednoduchá. Každý, kdo na území ČR nakoupí minimálně za 1500 Kč s DPH v rámci jednoho nákupu jakékoliv produkty Fitmin, vyfotí s nimi svého šampiona a zaregistruje účtenku, je přihlášen do slosování o auto s výbavou na život s mazlíčky v hodnotě 500 000 Kč a do týdenních losování o další ceny,“ vysvětluje princip a fungování soutěže Anežka Petrů.

Anežka - portrét 2021_web (7 of 11)

Nový televizní spot i sociální sítě

Talent českých mazlíčků je rozvíjen i prostřednictvím nového spotu, který je doplněn o sponzoring a poběží na televizních obrazovkách v říjnu a listopadu. Reklamy upozorňující na právě probíhající soutěž mohou lidé slyšet i z rádií a velká část kampaně bude využívat i digitální prostředí. Tam se bude značka soustředit primárně na sociální sítě, bannerové a vyhledávací kampaně. „V první fázi chceme oslovit co nejvíce lidí a ukázat jim benefity našich produktů, ze kterých vyberou vždy ten nejlepší pro svého šampiona. Na sociálních sítích se chystáme využívat především carouselové formáty, Instastories a Facebook Instant ExperienceNaším hlavním cílem je být vidět,“ říká Petrů.  

Kampaň startuje 1. října a poběží do konce listopadu.

Více informací naleznete na www.krmivosampionu.cz.

 

O značce Fitmin

Fitmin je tradiční česká značka sídlící v podhůří Orlických hor, kde s respektem k přírodě a láskou ke zvířatům vyrábí krmiva, výživové doplňky a naturální pochoutky pro  psykočky a koně . Od vzniku značky Fitmin uplynulo už více než 21 let a za tu dobu se mnohé změnilo, avšak základní hodnota rodinného byznysu – poctivý přístup k práci – zůstala zachována. Celou společností i nadále prostupuje duch původních zakladatelů společnosti, rodiny Štěpánkových. Jejich chovatelská a zemědělská tradice měla v Helvíkovicích vždy hluboké kořeny. Jako první u nás Fitmin v roce 2010 přišel s unikátní technologií přidávání čerstvého masa do procesu výroby krmiv, díky které si produkty zachovávají skvělou chutnost. Živiny zůstávají ve špičkové kvalitě a nejsou zničeny vysokými teplotami jako v případě, že je maso nejdříve zpracováno v moučku a teprve potom do granulí. Navíc to není maso ledajaké – jedná se o maso vysoké kvality, které je srovnatelné s kvalitou masa, které se používá
v potravinářství.

www.fitmin.cz

Pokud vás zajímá více informací k produktům, všechny najdete na eshopu fitmin.cz. 

tlacitko-e-shop