Novinka: Bocus krmiva pro hospořářská zvířata na eshopu fitmin.cz

Vážení zákazníci,
rádi bychom vám představili partnerskou značku Bocus, pod kterou již několik let vyrábí společnost Dibaq a.s. (výrobce značky Fitmin) také krmiva pro hospodářská zvířata.

Nově je tato značka zařazena do sortimentu eshopu fitmin.cz.

Bocus nástřel

V sortimentu krmiv značky Bocus pro chovatele najdete krmiva pro hospodářská zvířata mnoha kategorií. Nabízíme chutná, zdravá a chovateli oblíbená krmiva pro drůbež, králíky, koně, morčata, telata, ovce a kozy.

 

O výrobě krmiv Bocus:
Společnost Dibaq a.s. vyrábí krmiva značky Fitmin v Helvíkovicích u Žamberka a značku Bocus v nedalekém Letohradě. Tradiční výrobu krmiv pro chovatele pod značkou Bocus, která byla v Letohradě založena v roce 1979, jsme převzali v roce 2019.  Zakládáme si na filozofii poctivé práce. Naším cílem je, aby zvířatům krmivo chutnalo a zejména, aby jim prospívalo. Aby byla zvířata zdravá a plná elánu.

Přehled krmiv Bocus:

KRMIVA PRO DRŮBEŽ

- zahrnují kompletní i doplňková krmiva pro nosnice i pro výkrm drůbeže, krmiva
pro kachny, krůty a křepelky. Vyrábíme krmiva sypká, granulovaná, drcené granule

i müsli.

JPEG_slepice_1000x1000

KRMIVA PRO KRÁLÍKY

- jsou zaměřena na bezproblémový příjem, podporu chovných výsledků, růst a
na ochranu zdraví. V krmivech používáme bezpečná antikokcidika, na která při dlouhodobém požívání nevznikají rezistence.

JPEG_kralik_1000x1000

KRMIVA PRO KONĚ

- pokrývají požadavky na výživu koní od hříběte až po dospělého koně.
Nabízíme formu granulí a müsli. 

JPEG_kun_1000x1000

KRMIVA PRO OSTATNÍ ZVÍŘATA

- v současné době narůstá zájem o lokální živočišné produkty a chov malých přežvýkavců, především koz, proto krmiva nabývají opět na významu. 

JPEG_morce_1000x1000

Zajímavosti o Bocusu:
Od r. 2021 spolupracujeme s Českým svazem chovatelů. Významní chovatelé výstavních zvířat společně s vývojovým týmem specialistů Bocus vytvořili pro ČSCH ucelenou řadu krmiv.

V historii značky Bocus hrál významnou roli vlastní chov plemenných králíků. Díky tomu můžeme nabídnout vysoce kvalitní krmiva pro všechny kategorie, která jsou ověřená dlouholetou praxí.

Bocus nástřel