Nová prémiová krmiva pro všechny kočičí labužníky

Uvádíme na trh inovovanou řadu prémiového krmiva pro všechny kočičí labužníky Fitmin For Life.

Najít suché krmivo, které je kvalitní a zároveň bude vaší kočce chutnat, je zbožným přáním každého chovatele. Na základě dlouhodobých zkušeností v oblasti kočičího krmiva a ve spolupráci s chovateli těchto labužníků jsme se pustili do inovací, ve kterých propojujeme tradice i nové trendy ve výživě koček. Výsledkem je vysoce chutná řada prémiových suchých krmiv Fitmin For Life pro kočky, která je k dostání na eshopu fitmin.cz 

HP+PPC_bannery_FFL_cat_2022_1sada_600x300

Současné trendy ukazují, že majitelé koček už je neberou jako pouhé domácí mazlíčky, ale začínají se více zajímat o jejich zdraví a tzv. well-being. I proto, že se v pandemii dostali domácí mazlíčci na pomyslném žebříčku pozornosti svých páníčků ještě o něco výše. Proto přicházíme s inovovanou řadou kompletního prémiového krmiva pro kočky Fitmin For Life. Ta je založena na dlouhodobých a ověřených znalostech z výživy, které jsou kombinovány s novými trendy a surovinami. Krmiva obsahují vysoké procento živočišného proteinu, zvýšený podíl čerstvého masa a jsou zcela bez kukuřice a pšenice. Vybrat si tedy může opravdu každý.

Ověřeno mlsnými jazýčky

„Kočka je ze své podstaty masožravec, je to vlastně taková naše zdomácnělá šelma. Proto by v její stravě rozhodně nemělo chybět maso, ideálně čerstvé. Do našich receptur ho přidáváme i proto, že v granulích zajišťuje vysokou chutnost,“ říká expertka na výživu značky Fitmin Adéla Palacká a pokračuje: „Existují rostlinné a živočišné proteiny. Ty živočišné jsou ze své podstaty pro kočky vhodnější. Jejich organismus s nimi totiž umí snáze pracovat a jsou pro ně lepším zdrojem bílkovin,“ vysvětluje Palacká rozdíl mezi dvěma druhy proteinů. „Pokud chcete své kočce dopřát opravdu kvalitní krmivo, vždy byste se měli zaměřit na zastoupení živočišného proteinu v krmivu, které by mělo být co nejvyšší. Obsahuje totiž aminokyseliny nezbytné pro správné fungování a vývoj kočičího organismu,“ dodává expertka.

Při vývoji této inovace jsme nechtěli ponechat nic náhodě a proto jsme se spojili s chovateli koček, jejichž svěřenci pomohli chutnost krmiva ověřit. „Z praxe víme, že chutnost u kočičího krmiva je naprosto klíčová. Proto jsme provedli pětidenní test u chovatelů, abychom mohli doslova reagovat na kočičí výběr a potřeby,“ říká obchodní a marketingová ředitelka Dibaq Tamara Jelínková. Z testování vyplynulo, že 100 % chovatelů by krmivo doporučilo svým známým a dalším chovatelům. „Zcela zásadní je pro nás ale informace, že 91 % z nich bylo nadmíru spokojeno s reakcí svých koček na přijímání nového krmiva. Kočky novinku přijímaly s nadšením a lépe, nebo alespoň stejně dobře jako své stávající krmivo,“ dodává paní Jelínková.

Fitmin - ForLife 2022_web (3 of 37)

Chytrá volba pro kočičí šampiony

Chutnost je zásadní, proto jsme neopominuli ani další faktory. Do všech šesti druhů krmiva jsou zakomponována i prebiotika, která příznivě ovlivňují střevní mikroflóru koček, a tím podporují i jejich imunitní systém a obranyschopnost. Krmiva dále obsahují i komplex dentální péče preventivně působící proti vzniku zubního kamene. Navíc má antibakteriální efekt na dutinu ústní, a zamezuje tak usazování plaku na zubech kočky.

Fitmin - ForLife 2022_web (13 of 37)

Kvalitní menu každému dle libosti

A aby si vybral opravdu každý, nabízíme v produktovém portfoliu této řady šest druhů krmiv pokrývajících všechna stádia života kočky. Krmiva jsou také dostupná v několika variantách, ať už s hovězím, jehněčím a kuřecím masem nebo se sledi. Naprostou samozřejmostí je také zastoupení vitaminů a minerálů ve formě chelátů nebo třeba lososového oleje bohatého na omega-3 a 6 mastné kyseliny. Krmiva neobsahují umělá barviva, dochucovadla ani geneticky modifikované suroviny. Dopřejte svým kočičím labužníkům to nejlepší pro jejich zdraví i chuťové pohárky.

Více informací o produktech naleznete na stránkách http://www.fitmin.cz/.

tlacitko-e-shop_1