Řekni to psem – premiéra od 7. července 2022

Láska v hlavní roli – nejen mezi lidmi

Romantická komedie Řekni to psem vás vnese do nevšedního života pejskařů a lidí, kterým jejich mazlíčci přišli do života úplnou náhodou. Příběh filmu je založen na komunikaci, se kterou nám psí mazlíčci často nevědomky pomáhají a rozjasňují tak naše životní příběhy. Hlavní postava Dita, třicetiletá slečna, v úvodu dostane od svého přítele Filipa namísto vytouženého miminka vycvičenou border kolii jménem Rapl. I přes svůj původní nezájem o domácí mazlíčky a vysmívání se pejskařské komunitě začne Dita svůj vztah s Raplem prohlubovat a měnit i samotný pohled na komunitu. Jak nám mazlíčci pomáhají v různých životních situacích a ovlivňují náš život? To se dozvíte v kinech od 7. července 2022. 

HP_bannery_Rekni_to_psem_600x300

Režie: Robert Sedláček

Scénář: Irena Obermannová 

Obsazení: Berenika Kohoutová, Igor Orozovič, Štěpán Benoni, Jiří Lábus, Hana Vágnerová, Taťjana Medvecká, Veronika Žilková, Josefína Krycnerová a další

Původní premiéra 17. března byla odložena kvůli covidovým opatřením na 7. července 2022.
Podívejte se na trailer k romantické komedii Řekni to psem

 

Nová písnička k filmu Řekni to psem od Bereniky Kohoutové

 

Čím jsme krmili hlavní hrdiny – superprémiová krmiva Fitmin Purity

pozovani_final

Trénink a příprava psů na natáčení

Koukněte na rozhovor se psí trenérkou Hanku Maršálovou, přiblíží vám detaily z příprav na jednotlivé scény a také, jak psy motivuje k jednotlivým úkolům. Psí hrdinové měli během natáčení nejraději pamlsky Fitmin Purity Snax, které jsou dostupné na našem webu.

   

Bonboniéra plná přírodních pamlsků – Fitmin dog Purity Snax bonboniéra pro psy

 bonboniera purity

Seznamte se s hlavními filmovými hrdiny

                Rekni to psem_Kohoutova_foto Karel Cudlin_DSC_8835  

Dita (Berenika Kohoutová)

Mladá slečna, která se plně soustředí na spokojený život se svým přítelem. Ačkoliv její život vypadá dokonale a věří ve spokojenou budoucnost s Filipem, brzy se začnou objevovat zásadní problémy. Jedním z nich je Rapl, cvičená border kolie, kterou dostane od svého přítele i přesto, že se psů bojí. Postupem času se Dita dozvídá, že byl dárek pouhou záplatou jejich rozpadajícího vztahu. Věnuje se kreativní tvorbě a marketingu, se kterým pomáhá své nejlepší kamarádce ve firmě na robotické vysavače.

Rapl (border kolie)

Rapl se v Ditině životě ocitl zcela náhodou. Vycvičenou border kolii původně vlastnil Filipův kamarád, který na ni přestal mít čas. Jde o velmi energického a neodbytného psa, který Ditě nevědomky pomáhá v jednotlivých životních krocích. Ačkoliv Dita chvílemi Rapla nezvládá a rozhodne se pro jeho umístění do útulku, brzy si uvědomí, že jí přirostl k srdci a vezme si ho zpět. Rapl ke šťastnému a zdravému životu potřebuje pohyb, který si společně dopřávají společným běháním a dalšími sporty.

Rapl si zaslouží superprémiové krmivo, proto je pro něj ideální Fitmin Purity.

 

reknitopsem-18_6 (24 of 30)

 

 

Rekni to psem_Kohoutova_Benoni_foto Karel Cudlin_DSC_8961

 

Petr (Štěpán Benoni)

Petr patří společně se svou fenkou Agátou mezi známé pejskaře v místní komunitě. Povahou velmi klidný muž, který se nenechá ničím rozhodit. Pro kvalitu svého a Agátina života udělá první a poslední. Rád s ní objevuje nová místa v Praze, sportuje a také poznává nové pejskaře a jejich chlupáče. Společně s Ditou se také nejvíce sblíží právě díky psům  stejného plemene. 

Agáta (border kolie)

Mladá a energetická fenka Agáta hraje velmi důležitou roli v Petrově životě. Tráví spolu většinu volného času a také se zaslouží o navázání kontaktu mezi Petrem a Ditou. Fenka Agáta si Rapla velmi oblíbí a je důvodem častých nečekaných návštěv v bytě u Dity. Petr s šikovnou fenkou chodí na cvičiště a trénuje ji i v dalších sportovních aktivitách.

Agáta patří mezi velmi aktivní psy, proto je pro ni důležité krmivo na míru Fitmin výživový program.

 

    Rekni to psem_Agata_foto Karel Cudlin_DSC_8832

  

 

        Rekni to psem_Labus_foto Karel Cudlin_DSC_9034  

Pan Drnec (Jiří Lábus)

Pan Drnec je váženou osobností ve městě. Díky jeho pracovní historii má několik úzkých kontaktů, díky kterým dokáže ovlivnit některé projekty a plány města. I ve svém důchodovém věku stále rád hraje na klavír a chodí na pravidelné procházky s Vejškou. Pejskaři z místní komunity sice nepatří mezi jeho oblíbence, ale kvůli pocitu osamělosti se s nimi postupně více a více sbližuje.

Vysokoškolačka (dobrman)

Fenka dobrmana Vejška je životní parťák pana Drnce. Ten dokonce prosazuje názor, že život se psem jako je Vejška, bývá mnohdy příjemnější než život s dalším člověkem. K pocitu naplnění jeho smyslu to ale nestačí, a tak je fenka Vysokoškolačka jeden z důvodů, díky kterému se pan Drnec dokáže seznámit s novými lidmi včetně pejskařů.

Ideální typ krmiva pro Vysokoškolačku je zaručeně Fitmin Purity.

 

reknitopsem-18_6 (13 of 30)

   

 

Rekni to psem_Medvecka_foto Karel Cudlin_DSC_9017  

 

Paní Horáčková (Taťjana Medvecká)

Kdekoliv se něco šustne, paní Horáčková je hned u toho. Zkrátka ráda sdílí informace a zážitky s ostatními. Jako zkušená pejskařka by chtěla více rozvíjet místní komunitu. Přeje si, aby psi měli dostatek prostoru k volnému pohybu, ale také prosazuje, aby mohly děti trávit více času společně se psy a naopak. Kromě Fifinky se paní Horáčková ráda zajímá i o další psy, jsou totiž její životní vášní.

Fifinka (Pražský krysařík)

Fifinka je drobná fena, která se ráda nechá rozmazlovat od paní Horáčkové. Ta jí ráda nakupuje nové pelechy originální obojky a vodítka. Zkrátka chce, aby Fifinka byla nejen zdravá, ale také dobře vypadala. Patří mezi zvídavé psy, čas na procházkách ráda tráví běháním a poznáváním dalších psů.

Fifinka musí nejen dobře vypadat, ale také být zdravá, zaslouží si proto kvalitní krmivo Fitmin Purity Adult Mini, které je určeno pro menší plemena.

 

 

  reknitopsem-18_6 (2 of 30)

Naši partneři byli součástí filmu

 Míša Bereckeiová - Cestování s Marvel

_MG_1318

Film jako dárek pejskařům a milovníkům zvířat

Stejně jako jsou si blízcí pejskaři s jejich chlupáči, je firma Fitmin z podhůří Orlických hor propojena s výrobou jejich superprémiového krmiva. Po zjištění, že se u nás chystá natáčení snímku Řekni to psem, bylo vedení společnosti ihned jasné, že chtějí film podpořit a stát se jeho hlavním partnerem. V rozhovoru se k samotnému filmu vyjádřil Petr Křivohlávek, místopředseda představenstva a generální ředitel společnosti Dibaq, která vyrábí krmiva značky Fitmin.

 

Řady granulí pro vaše psí mazlíčky: 

Group 4 Group 5 Group 6

Gurmánský zážitek pro psy – Pestaurace Fitmin

Chlupáče během natáčení přijela podpořit i naše první pojízdná restaurace pro psy. Pestaurace Fitmin servíruje psům pečlivě sestavená, vyvážená a chutná menu z nejkvalitnějších surovin. Nezapomeňte ji sledovat, třeba právě míří i do vašeho města! 

Plánované zastávky Pestaurace najdete ZDE.

banner_Pestaurace

 

Přejeme vám všem, aby se film líbil.

Tým Fitmin