Výhody a benefity monoproteinového krmiva pro psy

Každý majitel psa už ví, jak obtížné je vybrat to pravé krmivo. A když už nějaké vyberete, tak se může stát, že vašemu mazlíčkovi chutnat nebude nebo bude obsahovat něco, co u něj může spouštět různé alergické reakce. To se vám ale nestane u krmiva od Fitminu. Ve spolupráci s našimi výživovými poradci vzniklo nové nutričně bohaté krmivo pro psy. A hledáte-li krmivo, které opravdu sníží riziko vzniku alergie či potravinové intolerance, pak vás bude zajímat naše novinka, kterou je monoproteinové krmivo Fitmin Purity GF Adult&Junior Fish menu

IMG-7911 (1) 

Toto krmivo obsahuje jako jediný zdroj bílkovin rybí maso. To je bohaté  zejména na nenasycené mastné kyseliny, které prospívají srdci a předchází cévním onemocněním. Tuk z rybího masa patří k takzvaným zdravým tukům a ty nemají tendenci se ukládat  do tukových zásob a obsahují spoustu vitamínů a minerálních látek. Rybí maso navíc aktivně snižuje krevní tlak, obsah cholesterolu v krvi, vznik krevních sraženin a pomáhá udržet správné funkce nervové soustavy a mozku. 

Krmivo Fitmin Purity GF Adult&Junior Fish menu je navíc bezlepkové. Receptura je doplněna farmářskými brambory, zeleným hráškem, dýní a houbou Shiitake. Tyto granule jsou vhodné pro štěňata od 5. měsíce a dospělé psy středních i velkých plemen. Ve složení najdete například mořského sledě a lososa z certifikovaného a ověřeného chovu.  

Dále v naší nabídce najdete také monoproteinové maso v konzervě. Vybrat si můžete mezi hovězí nebo kuřecí konzervou. Obě jsou z řady Fitmin For Life a jsou plné šťavnatého masa.  Na výběr máme dvě velikosti a to buď 400g nebo velkou 800g konzervu. 

O alergických reakcích si dále můžete přečíst v článku: Poznejte alergické reakce a příznaky u psa a ulevte jejich projevům díky správnému krmivu.

mceclip0-3