Vánoční balíčky pro zdravé kožíšky i mlsné jazýčky

Není nic horšího než si při rozbalování vánočních dárků s rodinou uvědomit, že jste zapomněli na dárek pro svého mazlíčka. Aby k takové situaci nedošlo, doporučujeme dárek zařídit s předstihem. Přinášíme inspiraci všem majitelům psů a koček. I letos jsme připravili jedinečné vánoční balíčky toho nejlepšího, co u nás v podhůří Orlických hor vyrábíme.

Limitovaná vánoční edice pamlsků pro psy

Chcete na Vánoce potěšit svého psa něčím výjimečným? Skvělým dárkem bude psí bonboniéra plná těch nejkřupavějších, ručně vyráběných pamlsků Fitmin Purity Snax. Fitmin vánoční bonboniéra obsahuje 500 gramů přírodních, bezlepkových pamlsků plných čerstvého masa. Díky jeho zpracovávání procesem pozvolného sušení si zachovávají nejen svou chutnost, ale i výživné látky. 

 

Balíček pro zdraví i vytříbené chutě

Tento balíček obsahuje superprémiové krmivo pro dospělé psy Fitmin Purity Semimoist, které je jedinečné svým složením. Obsahuje totiž vysoký podíl masa, rýži, ovoce a zeleninu, ale také houby shiitake a bylinky. V balíčku také nechybí ani křupavé, ručně vyráběné hovězí nebo zvěřinové pochoutky Fitmin Purity Snax Stripesmultivitaminový komplex Fitmin Purity. Ten je skvělým pomocníkem právě v období, kdy je potřeba u psa posílit imunitní systém. Doplněk stravy obsahuje probiotika a probiotika posilující střevní mikroflóru, chlorelu nebo taurin a L-carnitin pro posílení srdečního svalu.

 

Balíček pro kočičí gurmány Fitmin vanocni balicek_Purity pro kocky2

Že jsou kočky vybíravé, tuší kde kdo. Na svou nejistotu ohledně výběru dárku však můžete zapomenout, pokud sáhnete po balíčku Fitmin Purity pro kočky. Ten totiž obsahuje vše, co kočky milují. Najdete v něm rovnou dvě balení lahodného superprémiového krmiva z řady Fitmin Purity. Krmivo Fitmin Purity Delicious je jako stvořené pro mlsné kočky. Obsahuje totiž zvěřinu, vitamíny, minerály a bylinky. Vedle toho Fitmin Purity Hairball je krmivo vhodné pro dlouhosrsté kočky a pro ty, které milují hovězí maso. Krmivo obsahuje čerstvé maso, bylinky, minerály a nechybí ani komplex dentální péče. Obě krmiva jsou grainfree. Neobsahují tudíž obiloviny, takže se nemusíte bát ani případných potravinových intolerancí či alergií. Kromě granulí v balíčku najdete také šťavnatou masovou kapsičku, křupavé pochoutky Fitmin Purity Snax i hračku v podobě jutové myšky.

 

Balíček pro ty, co neposedí

Pokud máte doma psího parťáka, který je neustále v pohybu, myslete na jeho životní styl i při výběru dárku. Pro psí šampiony jsme připravili balíček obsahující poloměkké pochoutky Fitmin Play and Train. Ty jsou vyráběny z čerstvého kuřecího masa, neobsahují pšenici ani kukuřici, a navíc mají nízký obsah tuku. Vzhledem ke své velikosti se využívají převážně při hře a výcviku, ocení je ale bezesporu každý pes při jakékoli aktivitě. Pro chvilky opravdové odměny jsou v balíčku pochoutky Fitmin Purity Snax Stripes, které si svou chuť i cenné nutriční hodnoty zachovávají díky pozvolnému sušení čerstvého masa. A aby váš pejsek mohl zůstat aktivní co nejdéle, v balíčku najdete i doplněk stravy Klouby a prevence.

 

Balíček pro turisty

Vánoční balíček se stahovacím vakem potěší nejen psa, ale i páníčka. Ve vaku, do kterého se hravě sbalíte na výlet do přírody, naleznete dentální tyčinky Fitmin For Life Dental Sticks, které chrání zuby proti zubnímu plaku a kameni. Balíček také obsahuje křupavé lupínky z kuřecího a rybího masa Fitmin For Life Chicken Flakes obohacené o lněné semínko pro podporu zdravé kůže a srsti. A do třetice všeho dobrého, balíček doplňují masové kroužky Fitmin For Life Rings vhodné pro štěňata již od 6 měsíců až po dospělost.

 

Balíček pro sportovce

Vánoční balíček pro velké i malé sportovce. Nové Fitmin For Life pochoutky s nepostradatelným pamlskovníkem, který pohodlně využijete na procházkách i při výcviku.  V dárkovém balíčku najdete poloměkké kuřecí pamlsky ve tvaru lupínků Fitmin For Life Chicken Flakes a masové kroužky Fitmin for Life Rings.

 

 

Ať už vyberete na Vánoce pro své chlupáče cokoliv, ve Fitminu věříme, že Vaše láska a péče, kterou jim celý rok poctivě věnujete, pro ně bude i v dalším roce největším dárkem. A jsme rádi, že vás v tom můžeme prostřednictvím našich produktů podporovat.

mceclip0-3