Vsaďte na jistotu! Produkty prověřené mazlíčky i chovateli

Nepřeberným množstvím možností a informací, jak a čím krmit svého domácího mazlíčka, co mají jeho pochoutky obsahovat a jaké další nezbytnosti pro jeho spokojený život potřebujete, se to na internetu i v kamenných obchodech jen hemží. Pokud i vy tápete, sáhněte po bestsellerech, které si své výsadní postavení nezískaly náhodou. Produkty Fitmin, od tradičního českého výrobce, jsou prověřené nejen chovateli a sportovci, ale i mlsnými jazýčky jejich svěřenců.

Krmivo na míru

Krmivo z řady Fitmin Nutritional Programme je stálicí v oblíbenosti mezi chovateli středních a velkých plemen v běžné zátěži. Může za to nejen receptura bez pšenice s 50% podílem čerstvého masa, ale také komplexní přístup k celé produktové linii. Filozofií Výživového programu totiž je, že v souvislosti s konkrétní životní změnou nemusíte upravovat množství krmiva nebo dokonce přecházet na zcela nové. „V případě nutnosti, například když pes přibere nebo má naopak dlouhodobě vyšší zátěž, jen sáhnete po jiném typu krmiva z řady s nižším nebo vyšším obsahem energie a upraveným poměrem živin podle aktuálních potřeb a požadavků. Krmnou dávku díky tomu můžete zvířeti zachovat. Minimalizují se tím také případné zažívací obtíže spojené s přechodem na jiný typ krmiva u citlivějších jedinců,“ vysvětluje Denisa Kopecká, výživová expertka značky Fitmin. 

02_FNPD_ORIGINAL_MEDIUM_Maintenance_12kg_1000 01_FFL_dog_12-kg_ADULT_large_breeds_1000px 

Mezi chovateli velkých a obřích plemen se těší velkému zájmu také krmivo Fitmin For Life Adult Large Breed. Jde o prémiové krmivo doplněné omega 3 a 6 mastnými kyselinami nebo glukosaminem a chondroitinem pro výživu kloubů, které jsou zejména u těchto plemen velmi namáhané. Řada For Life patří mezi krmiva, která překvapí nejen svým kvalitním složením, ale i přívětivou cenou. 

Pro opravdové labužníky

Superprémiová krmiva představují to nejlepší, co výrobci obecně nabízí. V případě značky Fitmin mluvíme o bezobilné, hypoalergenní řadě Fitmin Purity, která svým složením posouvá krmiva na novou úroveň. Jde o komplexní vyvážené receptury s dominantním zastoupením čerstvého masa v kombinaci s nejrůznější zeleninou, ovocem, funkčními superpotravinami a bylinkami. Fitmin Purity Adult GF Beef a Fitmin Purity GF Adult Mini Beef je varianta s hovězím masem provoněná bylinkami, s lístky špenátu, houbami shiitake, dýní, bramborami a zeleným hráškem. Mezi méně běžné, přesto velmi oblíbené, chutě patří Fitmin Purity Rice Semimoist Rabbit s králičím a jehněčím masem, které místo brambor v receptuře doplňuje rýže, jablka, houby shiitake a bylinky. 

Fitmin_dog_Purity_GF_Adult_Beef_12kg  Fitmin_dog_Purity_Rice_Semimoist_Rabbit_Lamb_4kg

Vitalitu a krásu – to si chovatelé přejí

Imunita, srst a klouby. To jsou nejčastější témata, která majitelé psů řeší nejčastěji pomocí výživových doplňků. Mezi ikonický produkt patří za studena lisovaný olej Fitmin Purity z norských lososů. Jedná se o velmi kvalitní zdroj esenciálních omega 3 mastných kyselin nezbytných nejen pro zdravý růst a vývoj. Působí také protizánětlivě, posiluje cévní systém i mozkovou činnost, pozitivně ovlivňuje reprodukci a podporuje imunitu. Jeho užívání se projeví na zlepšení kvality srsti, zvýšení soustředěnosti i výkonnosti psů.

2155-2_531421010-h 2149-1_531421005-h 2152-1_531421008-h

„Velký posun vnímáme také v přístupu chovatelů k prevenci a péči o klouby. Majitelé psů se k nám nejčastěji vrací pro doplněk stravy Fitmin Purity Klouby a prevence. Ten díky svému složení a obsahu kyseliny hyaluronové, vitaminu C a chondroprotektiv podporuje správný vývoj pohybového aparátu,“ vysvětluje Kopecká, a dodává: „Pokud má pes s pohybem již problém, ať v důsledku úrazu nebo stáří, pak doporučuji doplněk Fitmin Purity Klouby a úleva. Ten obsahuje složky jako je MSM a boswellie, které napomáhají ulevit od bolesti.“ 

Pamlsky pro psy

Pokud chcete svého mazlíčka odměnit a dopřát mu jedinečný chuťový zážitek, vyzkoušejte ručně vyráběné pochoutky Fitmin Purity Snax. Křupavý zážitek v kombinaci s tím nejlepším složením obsahujícím čerstvé maso, bylinky nebo extrudovanou rýži, se projeví na jeho veselé náladě a spokojeném bříšku. Navíc Fitmin i letos nabízí exkluzivní limitovanou edici vánoční bonboniéry pamlsků pro psy, která jednoznačně patří mezi každoroční bestsellery. 

340x227_ van_bonboniera

„Pokud potřebujete se psem trénovat a správně ho namotivovat, sáhněte po výcvikových pochoutkách Fitmin NP Play and Train. Ve 400g balení jich najdete opravdu hodně i díky jejich ideální velikosti. Díky tomu, že jsou vyrobeny z čerstvého kuřecího masa, mají nízký obsah tuku, takže se nemusíte obávat o váhu svého psa vzhledem k množství pamlsků, kterým ho během tréninku odměníte,“ radí Denisa Kopecká.

Kočičí svět

Uspokojit chuťové pohárky koček bývá někdy oříšek. „Pro velmi vybíravé kočky doporučuji holistické granule Fitmin Purity Delicious s čerstvou zvěřinou a kachním masem. Složení jsme dlouho ladili a doplnili ho o voňavé bylinky, ovoce i zeleninu, takže si opravdu všechny kočky přijdou na své,“ přibližuje složení expertka. Cena často hraje zásadní roli při výběru krmiva. Pokud nechcete ustoupit z kvality, a přesto potřebujete při výběru hledět i na cenu, nemusíte dělat kompromisy. Perfektním řešením je například řada Fitmin For Life, ze které je mezi chovateli nejoblíbenější krmivo Fitmin For Life Castrate Beef. Jeho receptura je založená na čerstvém mase a rýži, tedy bez potenciálních alergenů jako je pšeničný lepek či kukuřičný gluten. Pokud si vaše kočka potrpí na rozmanitost chutí, zkombinujte suché krmivo s masovými kapsičkami. Ideální volbou je multipack šťavnatých kapsiček ve čtyřech variantách chutí. V jejich složení najdete více než 71 % masa, minerály, vitamin E nebo taurin pro dobrý zrak. 

Multipack-png

 

Věříme, že si z našich bestsellerů vyberete a dopřejete mazlíčkům jen to nejlepší.

tlacitko-e-shop_1