5 tipů, jak vybrat to správné krmivo pro psa

Určitě to znáte – jeden psí parťák je vybíravý, do toho druhého se zase vejde všechno, co najde, což je bohužel vidět i na jeho váze. A psí dědeček má zase trable se zažíváním. Anebo máte doma aktivního psího kamaráda, kterému chcete dopřát zkrátka to nejlepší. Jenže jaké krmivo zvolit, aby vaše volba byla ta správná a vašemu pejskovi neublížila? 

Máme pro vás 5 tipů, jak na to.

1. Pátrejte nejprve po správném složení. Požadujte jen kvalitní suroviny a zjistěte si i další informace – kde a jak se krmivo vyrábí, jestli je krmivo čerstvé a jestli není „univerzální“ pro všechny psy, tudíž nevyhovující velikosti a věku zvířete. U značky Fitmin máte jistotu: česká rodinná firma z podhůří Orlických hor pečlivě dbá na to, aby krmivo pro vaše psí parťáky bylo jen z čerstvého masa a poctivých surovin. Vybrat si můžete z několika řad, které jsou vyvinuty přesně na míru nejen vašim štěňatům, psům v aktivním věku či seniorům, ale také i vaší peněžence.

vyber-pytel 

 

2. Chcete dopřát vašemu parťákovi opravdu to nejlepší krmivo? Pak určitě zvolte skutečně kvalitní krmivo pro psy – superprémiovou řadu Fitmin Purity. Tato řada obsahuje vysoký podíl čerstvého masa (75%), zdraví a kondici prospěšné složky, jako je například houba Shitakke s protinádorovými a detoxikačními účinky anebo probiotika a byliny, které podporují trávení. Vybrat si můžete v několika variantách nejen podle stáří a velikosti zvířete, ale také podle toho, co vašemu pejskovi chutná.

pozovani_final

 

3. Anebo si chcete vybrat kvalitní krmivo za dobrou cenu? Pak pro vás máme řadu Výživový program Fitmin, jejíž velkou výhodou je nejen 50% podíl jehněčího nebo kuřecího masa, ale také speciální složení, které snižuje rizika alergických reakcí a podporuje imunitu zvířete. Zvolit si můžete podle velikosti zvířete mezi MINIMEDIUM a MAXI a samozřejmě také dle věku zvířete. Velkou výhodou je to, že výživová řada Fitmin je vhodná pro psy všech velikostí v každém věku a v jakékoliv kondici, takže v případě různých situací (zvýšená zátěž, potřeba diety, alergie) velmi snadno přejdete z jednoho krmiva na druhé, aniž byste museli změnit množství krmné dávky.

VP_dog_1 (003)

4. Hledáte cenově výhodnější krmivo, ale přesto velmi kvalitní a chuťově lákavé? Pak speciálně pro vás je vyvinuta řada Fitmin For Life, která obsahuje čerstvé maso a díky játrovému obalu všem psím jedlíkům velmi chutná. Vybírat můžete z 9 variant, a to podle velikosti plemena, stáří psa či potřeby dietetických opatření. I zde je složení krmiva prospěšné zdravému zažívání vašeho psího kamaráda a zlepšení jeho imunity.

 new_fitmin_dog_for_life_beef_rice_12_kg_h_M

 

5. Má váš pes raději mokrá krmiva? I na něj myslíme. V nabídce máme nejen konzervy a kapsičky z vysoce kvalitního masa, ale také salámy, které udělají radost i těm psům, kteří jsou běžně krmeni suchým krmivem. Stačí si vybrat to pravé:

FFL_dog_konzerva_400g_BEEF_Puppy_1000  2695-1_311384001-h

 

A jako bonus navíc pro vás máme ještě jeden tip: pokud přece jen s výběrem váháte, další informace najdete na e-shopu, případně nám napište či zavolejte. Nám všem od Fitminu totiž záleží na tom, aby vaši psí parťáci dostávali jen to nejlepší. Tak haf a packu na to!

Tel: +420 465 676 080

E-mail: info@fitmin.cz

 

tlacitko-e-shop