Horké novinky na eshopu fitmin.cz

Podívejte se, co vše jsme pro vás v sortimentu eshopu fitmin.cz připravili nového. Na eshopu najdete novinky produktů pro psy, kočky i hlodavce:

MULTIVITAMIN - doplněk pro psy z Apotéky Fitmin

Doplňkové krmivo je vhodné pro dospělé i starší psy pro celkové posílení obranyschopnosti a regenerace organismu. Použití Multivitaminu je vhodné zejména v období, kdy je zapotřebí posílit imunitní systém psa např. v období sychravého počasí, oslabené imunity či v době zvýšené zátěže (po zvýšené fyzické aktivitě nebo pro regeneraci po zákroku). Přídavek probiotik a prebiotik má vliv na posílení zdravé střevní mikroflóry, řasa chlorella podporuje detoxikaci organismu. Doplnění taurinu a L-carnitinu pomáhá posílit srdeční sval.

fitmin-dog-purity-multivitamin-200-g-h-L

 

PODESTÝLKY PRO KOČKY:

Fitmin For Life Natural Litter Plus

Bezprašné stelivo Fitmin For Life Natural Litter Plus je vhodné pro každou kočku. Vysoce kvalitní bentonitové hrudkující stelivo pohlcující nepříjmené pachy. Účinně a rychle absorbuje tekutiny a vytváří malé hrudky. Díky své struktuře zamezuje ulpívání na srsti a naslednému roznášení po okolí, čímž je vhodné zejména pro středně a dlouhosrsté kočky. Speciální prášek, který je součástí balení, zabraňuje přilepování hrudek ke dnu kočičího WC. Prášek má unikátní technologii absorbce.

ffl-cat-natural-litter-plus-10l-8-6kg-h-M

 

Fitmin For Life Natural Litter

Bezprašné kočičí stelivo Fitmin For Life Natural Litter je vhodné pro každou kočku. Hrudkující stelivo z přírodního bentonitu, což je jílovitá hornina s vynikajícími absorpčními vlastnostmi. Granulát jemné zrnitosti bez ostrých hran zaručuje kočkám pohodlné použití. Stelivo pro kočky výborně pohlcuje pachy a zaručuje vysokou absorpci tekutin.

ffl-cat-natural-litter-10l-8-2kg-h-M

TOALETY PRO KOČKY:

Toaleta pro kočky je základním vybavením pro čistou domácnost, ve které kočky žijí. Vybírat můžete z kryté nebo otevřené toalety. Praktickou pomůckou je i lopatka na exkrementy, díky které snadno vyměníte použité stelivo a udržíte toaletu pro kočky v čistotě. 

toalety_tri produkty

 

KRMIVA PRO MALÉ HLODAVCE - FITMIN FOR FRIENDS:

Krmivo pro králíky

Kompletní krmivo pro králíky splňuje vysoké požadavky odborníků i zkušených chovatelů. Krmivo Fitmin For Friends pro králíky obsahuje vlákninu, lněné a sezamové semínko, směs bylin pro podporu imunity. Zdroj kvalitní vlákniny je nezbytný pro normální funkci zažívacího traktu a střev.

2266-3_545114001-h

  • Vláknina Luční seno, rybízové a jablečné výlisky, jitrocelové vláknina (Psyllium) – zdroje kvalitní vlákniny nezbytné pro normální funkci trávícího traktu a střev.
  • Lněné a sezamové semínko zdroj OMEGA 3 (alfa linolenová -ALA) a OMEGA 6 (linolová) nenasycených mastných kyselin, které přispívají k rozvoji nervové soustavy a mozku a podporují normální trávení.
  • Směs bylin (Kopřiva, Pampeliška, Heřmánek, Lípa, Meduňka, Šípek, Rozmarýn) – podporuje imunitu a antioxidační účinky obsažené v komplexu bylin chrání buňky proti působení volných radikálů.
  • Složenívojtěškové úsušky, ječmen, oves, kukuřice, sušená jablka a výlisky, přírodní zdroj vlákniny, sušená mrkev, senné granule, Psyllium, hrách, sušený černý rybíz, sójový olej, sušená červená řepa, karob, hydrogenfosforečnan vápenatý, kvasnice, směs sušených bylin 0,9 %, sezamové semínko 0,5 %, lněné semínko 0,5 %, chlorid sodný, kvasničné výrobky, řasa Schizochytrium limacinum, juka.

 

koupit tl

    

Krmivo pro morčata

Kompletní krmivo pro morčata splňuje vysoké požadavky odborníků i zkušených chovatelů. Krmivo pro morčata Fitmin For Friends obsahuje jak vlákninu, nezbytnou pro normální funkci zažívacího traktu a střev, tak juku, Fitmin faktor a přidaný vitamín C, které si není morče schopné samo vytvořit. 

2272-4_545114007-h

  • Vláknina - Luční seno, rybízové a jablečné výlisky, jitrocelové vláknina (Psyllium) – zdroje kvalitní vlákniny nezbytné pro normální funkci trávícího traktu a střev.
  • Juka - působí na detoxikaci organismu, podporuje funkci imunitního systému, činnost jater a ledvin.
  • Fitmin Faktor – komplex účinných látek podporující imunitu,
    přispívá k lepší funkci střev, podporuje normální funkci srdce,
    mozku a zraku.
  • S přidaným vitamínem C.
  • Složení: ječmen, vojtěškové úsušky, sójové boby, sušená jablka a výlisky, pšenice, přírodní zdroj vlákniny, senné granule, dýňové vločky, sójový olej, hrách, sušená mrkev, sušený černý rybíz, Psyllium, sušená červená řepa, uhličitan vápenatý, hydrogenfosforečnan vápenatý, směs sušených bylin, sezamové semínko, chlorid sodný, lněné semínko, kvasnice, kvasničné výrobky 0,4 %, řasa Schizochytrium limacinum 0,05 %, juka 0,01 %. 

koupit tl

 

Krmivo pro malé hlodavce (křečky)

Kompletní krmivo pro malé hlodavce je plnohodnotné krmivo pro křečky. Krmivo pro křečky Fitmin For Friends obsahuje pivovarské kvasnice, juku a lososový olej, který je zdrojem omega 3 mastných kyselin podporující normální funkci srdce, mozku a zraku. Krmivo Small Rodent pro malé hlodavce z řady Fitmin For Friends je kompromisní recepturou určenou pro více druhů hlodavců – křeček, pískomil, potkan a myš. Ověřte si předem dietní potřeby vašeho mazlíčka, např. osmáky i činčily doporučujeme krmit speciálním krmivem určeným přesně pro tento druh hlodavců kvůli striktnějším požadavkům na stravu.

 

  • 2269-3_545114004-hPivovarské kvasnice - bohaté na obsah vitamínů skupiny B, které přispívají k udržení normálního stavu kůže, srsti a k normální funkci imunitního systému.
  • Juka – působí na detoxikaci organismu, podporuje funkci imunitního systému, činnost jater a ledvin.
  • Lososový olej - přirozený zdroj OMEGA 3 mastných kyselin
    (EPA, DHA), podporující normální funkci srdce, mozku a zraku.
  • Složení: ječmen, oves, vojtěškové úsušky, hrách, lněné semínko, sezamové semínko, pšeničné otruby, sušená jablka a výlisky, sójové boby, sušená mrkev, sójový olej, sušená syrovátka, sušená červená řepa, uhličitan vápenatý, chlorid sodný, pivovarské kvasnice 0,9 %, lososový olej 0,4 %, juka 0,01 %, šípky, rozmarýn, kvasničné výrobky, řasa Schizochytrium limacinum.

koupit tl

HRAČKY A DOPLŇKY PRO MALÉ HLODAVCE

Hlodavci patří mezi velmi aktivní zvířata, proto je potřeba jim poskytnout zajímavé hračky pro zábavu. Hračky pro hlodavce jsou ideální pro křečky, morčata nebo králíky. Vybrat si můžete z hraček na okusování, kolotoče pro křečky, kuličky s rolničkou a další. 

Hračky pro hlodavce: 

hračky

 

Doplňky pro hlodavce:

FFF_doplnky

DOPLŇKY PRO PSY

Ať už s vaším čtyřnohým mazlíčkem cestujete na krátkou nebo dlouhou vzdálenost, na cesty se vám mohou hodit praktické doplňky jako je například cestovní skládací miska nebo sáčky na exkrementy.

Doplnky pro psy

VODÍTKA A OBOJKY PRO PSY:

Hledáte pevné vodítko a kvalitní obojek, které bude Váš pes rád nosit? Vodítka a obojky Fitmin jsou  polstrovaná, vyrobená z pevného kvalitního materiálu, proto se budou dobře nosit jak vašemu mazlíčkovi, tak i vám. Obojek pro psa s logem Fitmin je vhodným doplňkem na výstavy nebo na procházky do přírody. Kvalitní vodítko a obojek jsou dostupné ve dvou barevných variantách – hnědé a modro-zelené. 

Doplnky pro psy_obojky

 

 

SALÁMY SE ZELENINOU PRO PSY

Salámy pro psy Fitmin for Life jsou sterilizované produkty, vyrobené výhradně z přírodních surovin. Salámy pro psy Fitmin for Life neobsahují konzervační látky, umělá aromata, barviva, GMO ani lepek. Přidaná čerstvá zelenina a lněné semínko dodají psovi mj. cenné minerály a vitamíny, omega 3 nenasycené kyseliny a vlákninu.

salám

HRAČKY PRO KOČKY 

Kočky jsou temperamentní zvířata, která milují zábavu. Mají rády aktivní hru, kterou bystří své smysly a postřeh. Stále si chce vaše kočka s něčím hrát? Při nákupu kvalitního krmiva pro kočky můžete potěšit svou kočku i krásnou hračkou. U některých hraček jsou výhodou teleskopické tyčky, díky kterým si můžete s kočkou pohrát opravdu na maximum.

hracky pro kocky2 (1)

LUČNÍ SENO

Luční seno je důležitou součástí potravy našich nejmenších mazlíčků. Seno je vhodné pro králíky, morčata, křečky a jiné malé hlodavce. Seno je doplněk stravy, ale i kompletní krmivo. Seno je možné podávat neomezeně, vždy ale dbejte na stálý přístup k pitné vodě.

seno-lucni-dibaq-pet-650g-h-M

tlacitko-e-shop